Flexibel in je agenda, rotsvast voor de cliënt
Flexibel werken
Bij Solution Support heb je zelf de regie over je agenda, door op uitzendbasis te werken als zzp’er. Je hebt uitgebreide keuze uit ad hoc-diensten en bijzondere projecten. Onze planning staat klaar om met jou te kijken naar de best passende diensten, opdrachten, organisaties en doelgroepen. Hierdoor kan jij jouw kwaliteiten optimaal benutten en kan je jezelf verder ontwikkelen als zorgprofessional.
Doelgoepen
Het werk binnen de zorg is divers. Iedere doelgroep heeft specifieke kenmerken en elke professional heeft eigen talenten en voorkeuren. In ons aanbod vind je een enorme diversiteit aan doelgroepen en diensten.

In een groot deel van Nederland ondersteunen wij organisaties in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en psychiatrie. Van groepsdiensten, ambulant werk tot een-op-een-begeleiding.

Wanneer het nodig is beschikken wij over crisisteams om direct in te stappen om een client te stabiliseren of vervangen wij, door uitval, een heel team op een afdeling. Wij gaan uitdagingen aan en stappen naar voren wanneer de situatie dit vraagt.
Waar wij actief zijn
Wij zijn actief op meer dan 20 locaties door heel het land. Van groepswerk tot ambulante hulpverlening; samen vinden we de perfecte match(es). Kijk hiernaast voor een greep uit onze opdrachtgevers.
Waar wij actief zijn
Wij zijn actief op meer dan 20 locaties door een groot deel van het land. Van groepswerk tot ambulante hulpverlening: samen vinden we de perfecte match(es). Kijk op de kaart voor het aantal locaties per provincie.
Met Care Consultancy, net als Solution Support onderdeel van Ons Vak, realiseren we maatwerk voor complexe casuïstiek. Voor deze specifieke zorgvragen zetten wij eersteklas professionals in met de juiste opleidingen, ervaring, talenten en kenmerken.
Sluit je aan
Sluit je aan