Met elkaar het verschil maken
Onze visie
Wij geloven dat je in de zorg het verschil maakt met diepgaand contact en brede kennis. Die overtuiging zie je terug in alles wat wij doen. Solution Support is niet zomaar een uitzendbureau, omdat de zorg meer vraagt.

Binnen onze organisatie is zo goed als elke stoel (van planning, administratie tot directie) bezet door iemand die ruime ervaring heeft opgebouwd in de hulpverlening. Wij snappen het belang, spreken dezelfde taal en hebben concrete kennis en ervaring met betrekking tot de verschillende doelgroepen.

Zoals het werken met cliënten mensenwerk is, precies zo benaderen wij onze samenwerking met zorgprofessionals en opdrachtgevers. Persoonlijk contact, goede bereikbaarheid, duidelijke communicatie, een hoog serviceniveau en loyaliteit. Wij zijn bereid om net even verder te kijken of harder te lopen als we het belang van de cliënt daarmee kunnen dienen.
Ons verhaal
In 2015 zijn wij, Marco en Sander, gestart met Solution Support vanuit onze behoefte om constructief bij te dragen aan de zorg. Samen zijn we al vanaf begin jaren 90 actief in de zorg. Een fantastisch maar precair vak. Mede als gevolg van de transitie zagen we tekorten aan personeel ontstaan en de werkdruk toenemen. Ons vak, het bieden van passende zorg aan cliënten, staat door deze factoren onder druk.

Onze dienstverlening is gestart met de ondersteuning van organisaties door flexwerkers en advies om personeelstekorten op te lossen en te voorkomen. Door onze bewezen kwaliteit en echt partnership nam de vraag toe. Van een regionale partij zijn we snel uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie, met dezelfde persoonlijke betrokkenheid.
Ons team
Wij stellen je graag voor aan ons team. De achtergrond van bijna ons hele team ligt in de zorg. Wil je meer over ons weten? Draai dan de foto’s om voor een introductie en contactgegevens.

Ons team is telefonisch te bereiken op 085 0703441. Toets in het keuzemenu de juist afdeling in en vraag naar de persoon die je wilt spreken.
Directie
Marco Brinkerhof
Na 12 jaar ervaring in de jeugdzorg heeft Marco als docent menig pedagogisch medewerker opgeleidt. Marco zet de lijnen uit en vindt altijd een oplossing.
Sander Merlijn
Sander heeft ervaring in de hulpverlening als planner, groeps-/teamleider, trainer en docent. Als de ideeën op lijken ziet hij nog een mogelijkheid.
Planning
Kevin Nieuwenhuis
Door zijn jarenlange ervaring in de jeugdzorg kent Kevin de zorg op zijn duim. Hierdoor kan hij de juiste mensen matchen en topteams samenstellen.
Britt Groen
Haar positieve energie straalt af op iedereen. Met de nodige ervaring zijn snel schakelen en inlevingsvermogen sleutelwoorden voor Britt.
Hans Ritsma
De gehandicaptenzorg en jeugdzorg zijn voor Hans zeer bekend terrein. Hierdoor maakt hij voor iedereen rustig en zorgvuldig de juiste match.
Isra Plomp
Het is niet zijn werk, maar Isra is van nature een echte zorgverlener! Als planner staat Isra voor iedereen klaar met een praatje, grapje, of luisterend oor.
Jolanda van de Laar
Jolanda is een planner die doorpakt: ze doet wat ze zegt en is een echte teamplayer. Jolanda heeft ervaring in de gehandicapten-, thuis- en verslavingszorg.
Administratie
Simone Postma
Simone heeft ervaring binnen de gehandicaptenzorg. Simone heeft ervaring opgedaan op onze planning en op dit moment ondersteunt ze onze administratie.
Melanie Brinkerhof
Melanie heeft ervaring binnen o.a. de gehandicaptenzorg en psychiatrie. Bij Solution Support verzorgt ze de personeelsadministratie.
Peggy Keukens
Al ruim 23 jaar heeft Peggy ervaring als boekhouder. Sinds 2015 runt ze nauwkeurig onze back-office. Je kan bij haar terecht met vragen om facturen en salaris.
Care Consultancy
Myriam Meutgeert
Myriam heeft veel ervaring met multiproblem gezinnen. Naast haar werk als zorgcoördinator bij Care Consultancy verzorgt ze ook trainingen van Solution Support.
Charèl Plette
Charèl is begonnen als groepsleider in de psychiatrie. Momenteel is ze zorgcoördinator bij Care Consultancy, waarbij verbinden en persoonlijk contact voorop staan.
Rob de Munck
Rob richtte in 1999 Inzetbaar op en werkte o.a. voor het CCE. Nu is Rob de drijvende kracht achter Care Consultancy. Door Rob blijft geen vraag onbeantwoord.
Juridisch adviseur
Charlie Victorian
Charlie is onze juridisch adviseur. Naast het juridische heeft hij ervaring als mediator en is hij goed bekend met gezinshuizen.
Vacatures
Wil jij ons team komen versterken? Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s) openstaan: