Professional
Referentie
Solution Support staat achter je
Marvin Duijn
15/9/22

Een bredere kijk op de zorg

Mijn naam is Marvin Duijn, 31 jaar, getrouwd met Sharon en samen hebben we twee kinderen. Binnen de zorg ben ik werkzaam als ZorgSportbuddy. Hierin begeleid ik jongeren/jongvolwassenen in de zorg of sport.

Na mijn stage op jeugdzorgPlus te Eefde zocht ik een bredere kijk op de zorg. Dit kon Solution Support mij bieden. De keuze hebben uit vele verschillende zorginstellingen en doelgroepen was doorslaggevend. Ik kreeg ook gelijk een zeer interessante casus waarin ik betrokken werd.

"Doordat je op veel verschillende plekken komt doe je megaveel werkervaring op. De waardering die je krijgt in vele casussen is zeer motiverend."

Door mijn verleden bij Korps Mariniers ben ik gewend om op veel verschillende plekken te zijn. Dit vind ik ook prettig in de zorg. Een constante, zelfde werkplek is voor mij niet wenselijk. Tevens krijg je als flexwerker vaak bijzondere casussen toebedeeld, bijvoorbeeld op een groep waar een-op-een-begeleiding nodig is of als onderdeel crisisteam van Solution Support een nieuwe of bestaande groep opstarten of reorganiseren. Doordat je op veel verschillende plekken komt doe je megaveel werkervaring op. De waardering die je krijgt in vele casussen is zeer motiverend.

Vooral de informele en betrokken manier van communicatie bij Solution Support, van hoog tot laag, zorgt voor een zeer fijne samenwerking. Ook bij vervelende situaties op de werkvloer staat Solution Support achter je!