Professional
Referentie
Dit is het bureau waar ik mee wil samenwerken!
Sumeyye Ayyildiz
6/3/23

Een steentje bijdragen

Mijn naam is Sumeyye Ayyildiz, ik ben 23 jaar oud en woon in Almelo.

Ik ben mijn studie gestart met de opleiding Accountmanager en heb mijn schooljaren mogen afsluiten met een diploma als persoonlijke begeleider. Mijn eerste stappen heb ik met veel plezier kunnen zetten binnen een dagbestedingslocatie in de gehandicaptenzorg. Ik kwam er al snel achter dat ik me wilde verdiepen in diverse doelgroepen, omdat ik zag hoe ik mijn kwaliteiten en vaardigheden kon inzetten en mij verder kon ontplooien binnen de zorg.

Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met Solution Support, wist ik het meteen; dit is het bureau waar ik mee wil samenwerken! Aansluitend heb ik een gesprek gehad met Marco, dit verliep erg prettig en verhelderend. Het gevoel dat ik telefonisch ervaarde, werd geconfirmeerd tijdens ons gesprek. De klik onderling voelde goed. Als ik denk aan Solution Support, denk ik aan: een steentje bijdragen binnen de maatschappij door onze krachten te bundelen. De mogelijkheden die Solution Support biedt, voor zowel cliënten als de zorgprofessionals, is tot op de dag van vandaag wat mij gemotiveerd houdt. De communicatie, samenwerking, doorgroeimogelijkheden en het ‘wij’-gevoel, onderscheidt Solution Support in mijn optiek van andere bureaus. Het zien en ervaren dat je successen behaalt en ieder zijn eigen kwaliteiten kan inzetten, geeft mij een enorme drive!

"Alleen zijn we een druppel, samen vormen we de oceaan."

Aan de slag als casusleider

In de beginfase van onze samenwerking heb ik op diverse groepen kunnen werken, zowel als groepswerker als één op één begeleider. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat de afwisseling binnen het werkveld een enorme drijfveer voor mij is. Vanwege de positieve ervaringen van beide kanten, heb ik de kans gekregen om als casusleider aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik werkzaam binnen complexe casuïstiek door heel Nederland. Als begeleider op de vloer en als casusleider voor alle randzaken. Hierin is het behouden van contacten met naasten en diverse disciplines erg waardevol en van belang.

Gelet op de ‘helicopterview’ die ik als één van mijn kwaliteiten kan aanmerken, blijf ik voortdurend, in grote lijnen kijken naar het geheel, waarin er uiteraard ook oog voor detail aanwezig is. Vanuit deze kwaliteiten, reflecteer, beslis of verbeter ik graag op momenten dat nodig is. Dit in samenwerking met onze hardwerkende planners en zorgcoördinatoren. Zij zorgen ervoor dat de lijntjes onderling kort zijn, denken actief mee, overleggen en reflecteren waar dat nodig is. Dankzij deze samenwerking, halen we alles uit de kast en zetten onszelf volledig in! ‘Alleen zijn we een druppel, samen vormen we de oceaan.’