Professional
Referentie
Alleen maar mooie ervaringen
Door Pavel Noure
15/9/22

Goede samenwerking

Ik ben Pavel Noure, ben 30 jaar en woon momenteel in Amstelveen. Ik ben opgegroeid in het oosten van het land en ben voor mijn opleiding Finance naar het westen verhuisd. Na mijn opleiding heb ik gekozen voor een carrière-switch. Ik ben mij gaan verdiepen in de zorg en heb ik mij laten omscholen. Al gauw kwam ik erachter dat de zorg mijn roeping was. 

In het begin heb ik ervaring opgedaan bij instellingen door cliënten ambulant te begeleiden. Hierna wilde ik me verdiepen in de verschillende doelgroepen die deze sector te bieden heeft, dus ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om ervaring op te doen. Via een bekende van mij ben ik op deze manier bij Solution Support gekomen. Ik had een erg goed gesprek met Marco (directie) en ook hij zag de samenwerking helemaal zitten.

Op het moment dat ik mij aansloot bij Solution Support, was het nog een relatief kleine, maar snelgroeiende organisatie. Het voelde direct goed en de missie en visie sloten volledig aan bij hoe ik naar het werk kijk: de cliënt voorop en dat ene stapje extra. Vandaag de dag zie ik dat Solution Support zich in veel aspecten onderscheidt van andere bureaus. Service, communicatie, netwerken, doorgroeimogelijkheden, trainingen en cursussen zijn slechts enkele zaken waar Solution Support met kop en schouders bovenuit steekt ten opzichte van andere bureaus.

"Wij organiseren en bewaken processen, nemen het team op sleeptouw, denken en handelen overstijgend en hebben altijd een helicopterview."

Samen groeien

Ik heb altijd een erg kort lijntje met Marco en Sander (de directie) en met de planners. Zo kunnen we snel schakelen en zijn we altijd op de hoogte van bepaalde zaken. Iedereen verstaat het vak. Ik krijg regelmatig terug van instellingen dat ze Solution Support erg hoog hebben zitten en ze zijn dan ook vaak erg lovend over onze inzet als ondersteunende organisatie, dit omdat wij allemaal verder kijken dan enkel een dienst opvullen. Wij organiseren en bewaken processen, nemen het team op sleeptouw, denken en handelen overstijgend en hebben altijd een helicopterview.  

Verder wil ik benadrukken dat ik het heel knap vind hoe wij als organisatie zijn gegroeid. Veel mensen zien het niet, maar achter de schermen wordt er elke dag weer zo ongelooflijk veel tijd, moeite en aandacht besteed aan de kwaliteit van de organisatie, dat het soms ook erg slopend kan zijn. Ik heb het erg naar mijn zin bij Solution Support, ik heb hele fijne collega’s, ik heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren en ik ben van plan dit te blijven doorzetten, ik heb namelijk alleen maar mooie, goede en fijne ervaringen met Solution Support. Momenteel ben ik aan het werk als teamondersteuner, hier wil ik verder in groeien. Daarom volg ik momenteel ook de opleiding Management in de zorg.